Mødebooking

https://outboundpartner.dk/wp-content/themes/outbound/css/fonts/svg/basic_home.svg
Effektivitet

Hos OutboundPartner sikrer vi en højere effektivt for vores kunder ved at fokusere på tidsoptimering og geografisk placering af møder.

https://outboundpartner.dk/wp-content/themes/outbound/css/fonts/svg/basic_mixer2.svg
Forretningsforståelse

Vi har arbejdet med mødebooking i mange år og forstår forsikringsbranchen. Vores forretningsforståelse kan spare din virksomhed for penge og sikre et større overskud.

https://outboundpartner.dk/wp-content/themes/outbound/css/fonts/svg/arrows_check.svg
Kvalitet

Hos OutboundPartner arbejder vi ud fra princippet – Kvalitet fremfor kvantitet. Dette afspejles i aflønning af medarbejdere og prisaftaler med kunder.

Mødebooking i forsikringsbranchen

Mødebooking til forsikringsbranchen handler alt for ofte om kvantitet og kapacitetsudnyttelse. Mange forsikringsselskaber køber møder med baggrund i kvantiteten og fokuserer på at få assurandører indenfor døren hos kunden, fremfor at interessere sig for, hvilke præmisser et møde er booket på og hvem kunden er. Hos OutboundPartner udfordrer vi denne tilgang.

Prisen på et møde

Vælger du OutboundPartner som leverandør af møder til din virksomhed, vil du forventeligt opleve en højere pris pr. leveret møde. Alt for ofte fokuserer beslutningstagere på prisen pr. leveret møde, fremfor det der faktisk betyder noget, nemlig omkostningen pr. salg eller omkostningen pr. afholdt møde. Hos OutboundPartner forstår vi, at prisen pr. leveret møde ikke er den pris, som vi skal konkurrere på. I stedet er vi konkurrencedygtige på prisen pr. afholdt møde og endnu vigtigere på omkostningen pr. salg. Dette kan vi være konkurrencedygtige på gennem geografisk optimering, selektiv mødebooking og kvalitetsbevidste medarbejdere.

Indhent et tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på mødebooking til din virksomhed.